Nyomonkövető

Élelmiszerbiztonsági nyomonkövető rendszerek

Ügyfél Interfood-Europa Kft...
Kategória ERP rendszer

Nyomonkövetés

A PlaneTrack ügyviteli rendszer megvalósításakor célunk egy egyedülálló felület megalkotása volt, melynek használatával bármely ügyfelünk egyszerűen és rugalmasan kezelheti cége ügyeit. A rendszer fejlesztésekor igyekeztünk minden területre kiterjedő funkciók beépítésével gazdagítani programunk, melyekbe beletartoznak a dolgozókat, cégpartnereket, pénzügyeket és dokumentumkezelést magába foglaló modulok. Természetesen ez csupán töredéke a teljes listának, mely bármikor kiegészíthető partnereink egyedi igényeivel. Mindezt egy webes felületen nyújtjuk Önnek; bármely operációs rendszeren, böngészőtípustól függetlenül elérhető a rendszerünk.

Az ügyintézési rendszer funkcióinak testreszabásakor lemodellezzük cége gyártástechnológiáját és annak részleteit. Az anyagköltségek, késztermékek, azonosító kódok, gyártáshoz szükséges idő, lejárati dátumok, szükséges erőforrások és egyéb szempontok alapján építjük fel programunk, ezzel csökkentve az emberi hibalehetőségek számát.

Az ügyviteli rendszerek felhasználása szerteágazó, ezért teljesen különböző cégek igényeihez is igazodó rendszert alkottunk meg. Élelmiszeripari, szállítmányozási vagy akár utazási rendszerekről is tudunk referenciákat felmutatni. A kész rendszer minden esetben az Ön igényei alapján készül el. A felhasználás sokrétűségét nem érinti, hogy mekkora mennyiségű adatról van szó, illetve hogy hol használják a rendszert az optimalizált erőforráshasználat miatt. Több ezer főt alkalmazó cégek munkáját is a legmagasabb minőség- vagy akár IFS élelmiszerbiztosításnak megfelelő módon kezeljük. Rendszerünk könnyen alkalmazható minden ügyfél számára, informatikai végzettség nem szükséges a kezelésükhöz.

Mondja el Ön, milyen ügyviteli rendszert szeretne és mi megvalósítjuk! További információkért, ajánlatért érdeklődjön személyesen telefonon, illetve cégünk központi e-mail címén.